Grym dag!

 
Hej hej! Fick ta en bild från instagram idag eftersom att jag inte har så mycket bilder på min macbook än, men men. Idag har jag faktigst haft en rätt grym dag förutom att jag strässade sönder imorse och råkade åka till skolan 1 timme för tidigt men jag hade tur för Andrea hade också tagit fel på tiden idag så vi var inte ensamma haha.
 
I skolan idag hade vi ingen speciell rolig lektion, bara matte, svenska och engelska men på vår ca 2 timmars lunch rast gick jag och Fredrica ut och fotade lite så nån bild från då kan komma upp under veckan.
 
Efter skolan stack jag och Fredrica till Expresso House för att fika och ha lite tjejsnack, sedan åkte vi hem till henne och efter det åkte vi moppe hem till mig. Nu sitter jag och spelar lite Forza med Pringles och en Briska och ska ikväll köra tränings-schemat vi fått av tränaren och gå igenom så långt som vi kommit med programmet.
 
Åter igen, en rätt grym dag! Puss och kram! :)

Tillbaka å grejjer..

 
Hello! Nu är hopplösa jag tillbaka igen haha. Men lovade Ronya att jag skulle börja köra på riktigt nu så jag ska försöka hålla det här nu haha. ;) 
 
Under den här tiden har det hänt väldigt mycket för mig och ni kommer sakta men säkert få reda på det mästa här på bloggen men har ni någon fråga så kan ni ju bara aska mig hehe.. (http://ask.fm/sandratukiainen)
 
Men nu ska jag fortsätta försöka få klart den nya designen som är på g så see u later! ;) :*