Knas väder

 
Helloj! Det kanske ser ut att bilden ovan är tagen på natten - men nej det är den inte! Den är faktigst tagen i dagsljus. Jag måste ursäkta min dåliga bloggning men har faktigst haft väldigt mycket dessa veckor och det kommer att fortsätta ett tag till tyvärr. Är väldigt seg på att svara på kommentarer men ska försöka svara på alla så fort som möjligt. Håller även på med en ny design till sommarn. Jag tippar på att jag ska byta till den den 12 juni - på skolavslutnings dagen - men innan dess kommer en sneakpeak och lite mer information möjligtvis.
 
Idag hade jag nationellt prov i svenska (läsförståelse) kl 8 på morgonen - pufft - men det gick hyffsat bra tycker jag, hoppas jag. Vi alla var trötta, det gick knappt att tänka så tidigt på morgonen. efter nationella så hade vi lunch - i typ 3 timmar - sedan skulle vi på en föreläsning om galapagos i 1 och 30 min - sååå taskigt! På torsdag kommer skrivdelen och jag hoppas och ber om ett bra ämne att skriva om då!
 
Förresten! Tänkte iallafall nämna litegrann om den här helgen som var. Lördag: 1 helt år med Viktor (och) Söndag: DM i Västerås (bilder kommer i nästa inlägg). Av Viktor fick jag en jätte fin klocka - guldfärgad - och jag blev så glad! Min present till Viktor är svårt att förklara utan bild men har ingen bild så ni får se när den är uppbyggt. Kommer typ ta hela året men men, haha. Han blev glad iallafall och det är bra. :) ♥

Comments:

isabella:

Så fin bild!

Skriven denFrida:

Oj vad mycket snö! :)

Skriven denEmelie:

Gillar bilden! :)

Skriven den☆Joanna☆:

fin bild :)

Skriven denComment here: