Knas väder

 
Helloj! Det kanske ser ut att bilden ovan är tagen på natten - men nej det är den inte! Den är faktigst tagen i dagsljus. Jag måste ursäkta min dåliga bloggning men har faktigst haft väldigt mycket dessa veckor och det kommer att fortsätta ett tag till tyvärr. Är väldigt seg på att svara på kommentarer men ska försöka svara på alla så fort som möjligt. Håller även på med en ny design till sommarn. Jag tippar på att jag ska byta till den den 12 juni - på skolavslutnings dagen - men innan dess kommer en sneakpeak och lite mer information möjligtvis.
 
Idag hade jag nationellt prov i svenska (läsförståelse) kl 8 på morgonen - pufft - men det gick hyffsat bra tycker jag, hoppas jag. Vi alla var trötta, det gick knappt att tänka så tidigt på morgonen. efter nationella så hade vi lunch - i typ 3 timmar - sedan skulle vi på en föreläsning om galapagos i 1 och 30 min - sååå taskigt! På torsdag kommer skrivdelen och jag hoppas och ber om ett bra ämne att skriva om då!
 
Förresten! Tänkte iallafall nämna litegrann om den här helgen som var. Lördag: 1 helt år med Viktor (och) Söndag: DM i Västerås (bilder kommer i nästa inlägg). Av Viktor fick jag en jätte fin klocka - guldfärgad - och jag blev så glad! Min present till Viktor är svårt att förklara utan bild men har ingen bild så ni får se när den är uppbyggt. Kommer typ ta hela året men men, haha. Han blev glad iallafall och det är bra. :) ♥

Trillevallen

                                   

Hej hej! Vet att inlägget kom väldigt sent och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Det har varit fullt upp hela veckan och nästa vecka på måndag är det nationellt prov i svenska som gäller. Så nervöst! Som tur är det läs delen på måndag och skriv delen på torsdag. Önska mig lycka till! :$


Fotograf för denna bild: Viktor Djupfeldt.

Frågor & Svar

Heej heej galningar! Tänkte svara på alla era frågor på det här inlägget och under den här veckan har jag även tänkt skriva om hur det var uppe i fjället, men det kommer i ett annat inlägg.

 

 

Svaren på era frågor:

 

Fråga: Vad betyder cheerleading för dig?

Svar: Oj, Cheer betyder massor för mig! Utan cheer skulle jag nog inte vara den jag är idag..

 

Fråga: Vart ser du dig själv om 10 år?

Svar: När jag är 25 antar jag att jag och Viktor bor i en liten lägenhet någonstans och jobbar hårt för att tjäna pengar till vårt "drömhus".

 

Fråga: Säg tre saker du vill göra i framtiden.

Svar: 1. Se mina favorit cheerleading lag från USA tävla, 2. Shoppa i USA och London, 3. Fika i Paris. :p

 

Fråga: Vad är det bästa med Cheerleading?

Svar: Hmm, jaa, cheerleading är ju en lagsport lik som fotboll och massa andra lagsporter men det känns värkligen som att cheerlag är mycket tightare till varandra än andra sporter värkar vara just för att man lixom gör ALLTING tillsammans i programmet och alla kan vara sig själv utan att skämmas över något så vi är värkligen typ en familj. Säger INTE att andra sporter är dåliga på att sammarbeta, alla lagsporter tränar bra tillsammans som lag på olika sätt. ;)

 

 

Fråga: Drömresa?

Svar: Åh.. Frankrike, Californien och England!

 

 

Fråga: Favorit färg?

Svar: Kan inte välja en, men Blå, lila och rosa är 3 utav mina favorit färger.

 

 

Fråga: Favorit maträtt?

Svar: Så himla svår fråga! Jag ÄLSKAR mat, och äter typ hur mycket som hälst och fick typ beslutsångest när jag satt och klurade på den här frågan men måste jag välja en så väljer jag Pasta Carbonara.

 

Fråga: Varför började du blogga? / Vad fick dig att börja blogga?

Svar: År 2012, i början av sommarlovet, hade jag en dag tråkigt och bestämde mig för att starta en blogg där jag kunde blogga om olika saker under de dagar jag inte skulle ha någonting annat att göra. Splinky skulle alltså bara vara en blogg som skulle tas bort när skolan började igen men jag behöll min blogg istället eftersom att det var så kul att komma igång med bloggandet igen efter ca 1 år utan blogg. Jag hoppas och vill blogga i fortsättningen också! ;)

 

Fråga: Meningen med bloggen?

Svar: Har egentligen inte någon "mening" med min blogg utan jag lägger upp saker som jag känner för att lägga upp men dels handlar ju min blogg om foto, cheer och vardag så det är det jag delar med mig om mest.

 

Fråga: Statestiksrekord?

Svar: Oj, haha har värkligen typ ingen koll men det ligger någonstans mellan 250 och 300.

 

 

Fråga: Tips till andra bloggar?

Svar: Äm, var er själva, blogga bara om det ni är intresserade av och försök ha bilder i inläggen för det fångar läsarnas intresse. ;)

 

Fråga: Ditt favorit citat?

Svar: "Destu fluffigare destu bättre" och "You can't by happines but you can by a cupcake and that is kind of the same thing".

 

Fråga: En ovana?

Svar: Att hålla på med mitt hår.. ^^

 

 

Fråga: Nämn 5 saker du stör dig på.

Svar: (1) När äldre (gamla/vuxna) klagar på att dagens ungdomar är värdelösa och kommer förstöra Sverige, jag menar.. Gud vad peppad man blir på att göra något alls för samhället! -.-

(2) Folk som trängs!! "They have no f*cking respect.."

(3) Up-popande reklam på t.ex vissa appar.

(4) När jag är hungrig men inte har någonting att äta hemma.

(5) Mitt hår som - vad jag än gör - är i vägen.

 

Fråga: Hund eller katt?

Svar: Asså båda är för fluffiga och söta för att man ska kunna välja mellan dom.. Måste ta båda, förlåt!! ♥

 

Fråga: Tårta eller glass?

Svar: Glasstårta! ;)

 

Fråga: Vilka bloggar läser du dagligen?

Svar: Kenzas blogg tror jag.

 

Bloggar som frågade 3+ frågor;

1. JONZA.BLOGG.SE

2. ELISABETOLINDER.SE

3. SHETTISDROTTNING.BLOGG.SE

 

Tack för alla era frågor! Puss!