Tryoutvecka - så här har det gått.

Tjena på er! På den här lilla veckan har det hänt massor vilket typ är anledningen till varför jag inte kunnat vara aktiv på bloggen denna vecka. Det har varit ända från studenter till tryouter och träningar och massor av mer smått och gott. 
 
Jag kommer efter sommaren byta förening vilket är varför jag inte tryoutat för Hce där jag går nu och på bara den här veckan har jag gått på 3 tryouter men två av dem var för samma lag. Tänkte lite snabbt och kort berätta hur jag kände att det gick och vad vi gjorde under dessa tre "provträningar" uppe i Rissne.
 
Måndag - Tryout för Dynamite Dolls (level 1).
Jag valde att ha det här laget som en bas ifall att jag inte skulle komma in på deras fortsättnings lag i och med att jag inte har några flickisar eller salton än. Jag gick dit med Aurora i min klass för att hon oxå skulle kunna få testa på och hon värkade tycka det var kul. :)
 Jag tyckte tryouten gick bra. Vi gick för det mesta bara igenom grunder så det var ju en aning tråkigt för mig... Eller väldigt, ifall man ska säga som det är.
 Vi körde inga bygg - så bara level 1 hopp (x,kub och ljushopp), grunder (som high-v, low-v, t osv) och enkel gymnastik (kullerbyttor, hjulningar, rundat m.m). Det var bara jag som kunde gå ner i brygga och sen sparka över vilket var lite chockande faktigst... O.o
 
Onsdag - Tryout för Dynamite Dolphins (level 3).
Det här kändes mycket mer som min nivå, haha. Jag satte alla bygg, hopp och det mesta av gymnastiken förutom då flickis - MEN DET VAR SÅÅÅÅ NÄRA!!! Hallelujah! :D
 Vi byggde bland annat: Double base, Double base Cradle, Liberty, Extensions, Extension Lib, Extension Lib Cradle o.s.v. AS KUL! :P
 Vi hoppade först lite grund hopp och sen toe touch.
 
Idag (Lördag) - Tryout för Dynamite Dolphins (level 3) igen.
Idag gjorde vi typ samma saker som i onsdags fast vi bytte grupper som vi byggde med och hoppade även pike. Lika roligt idag med, hihi! :)
 
 

 

Comments:

Anonym:

Sötnos :D

Skriven denamanda:

vilken position var du i byggen på dina tryouts? ps du är jätte duktig :)

Svar: topp
Sandra Tukiainen

Skriven denComment here: