Nytt rum, The Sims och The big bang theory

 
 
Följ mig på instagram: @cheersandraa ♥  
 
Heej heej! Idag är det bara 9 dagar kvar tills skolbalen och 11 dagar kvar till SOMMARLOV! Jag är så sjukt taggad. Extra taggad i år eftersom att jag börjar i gymnasiet efter sommaren så allting kommer väl bli helt annorlunda! Yippey, älskar förändringar! Oftast..
 
Den här långa helgen som vi/de flesta har haft sen i torsdags började med ett litet projekt i mitt rum. Har nämligen gjort om lite och ska förmodligen tapetsera om i sommar också. Är jätte nöjd! :D Så i torsdags var jag, pappa, Erik och Viktor över till IKEA och virrade omkring i nästan 4 timmar, och i fredags blev allting klart.
 
Igår (Lördag) kom Aurora från min klass hem till mig då vi spelade The Sims heeela dagen. Det var så kul! Stolta geekar...lol. Och så träffade vi på en sim som såg exakt ut som Sheldon från The big bang theory - och det var aningen läskit.
 
Idag har jag geekat The big bang theory och bara tagit det lungt som den latmask jag är och imorgon ska jag på Tryout då Aurora samtidigt ska få testa på. Önska oss lycka till! :) 

Comments:

B E A T R I C E J O H A N S S O N :

Så himla skönt med sommarlov snart:)

sv: Tack så mycket:) Kramisar♥

Skriven denJ o j z y ♛:

SV: OMG TACK! :')

Skriven denComment here: