Nu kör vi lite frågestund!

 
Snart bär jag mig av till fjällen.
 
Tjena galningar! Tänkte köra en liten frågestund nu medans jag under sportlovet ska åka upp till fjällen med Viktor och hanns familj så det är väll helt änkelt bara att börja fråga på så svarar jag på alla era frågor när jag är tillbaka sen. Tycker det ska bli intressant att se hur bra jag e på skidor, haha! Ska försöka filma med Viktors Go Pro några gånger oxå så att ni kan få se, lol. :)

P.S; Alla som frågar minst 3 frågor får en länk på mitt "svars-inlägg"! ;)

Out Of Focus

 
Idag blev jag rödhårig!
 
Ja, idag när jag kom hem fotade jag lite och motivet blev då mig.. Ville så gärna gå ut och fota men solen försvann för snabbt så jag skulle aldrig hunnit åka någonstans och det blir inte bra bilder när man fotar inne och inte kan få till ljuset. Väldigt irreterande! (Men blev tvungen!) Anyway, satte mig vid datorn för att redigera mina bilder och bestämde mig för att bli rödhårig idag. Dock inte i värkligheten. ;)
 
 

MIN HELG

 
Tjena galningar! Tänkte berätta lite om vad som försegått i mitt lilla liv denna helg och då börja med fredagen - alla hjärtans dag - då jag tillsammans med min underbara pojkvän bakade super goda hjärtformade kakor som ni ser på bilden och kollade på lite film.
  I lördags firade vi våra 11 månader tillsammans med yttligare film medans vi mumsade i oss yttligare en kaka var som vi bakade på alla hjärtans dag.
  Och slutligen i söndags, då jag och mitt team åkte iväg till Nacka för att ha en liten uppvisning/tävling med två andra föreningar som höll på ungefär hela dagen vilket var jätte kul självklart. :)
  Idag har jag därimot haft en vanlig skoldag med två prov, både i fysik och teknik och vet ni hur det gick? Nä, det vet inte jag häller, men kan ju då iallafall påpeka att fysikprovet var lättare än teknikprovet!
   Imorgon har jag vinteridrottsdag då jag absolut inte orkar åka ända upp till romme klockan 6 på morgonen så jag och några kompisar från klassen beslutade oss för att åka lite pulka men får se hur det går nu när det inte finns någon snö, haha! :)