FINALLY FRIDAY

 
Heej! Hur har ni haft det i veckan? Märkt att jag inte bloggat sedan förra fredagen och jag är hemskt ledsen för det men har som vanligt haft det fullt upp al the time tyvärr. Den här veckan har värkligen varit sämst för mig men nu i helgen hoppas jag att de blir ändring på de, att jag slutar med att tänka på skola iaf till på söndag efter träningen. Mitt huvud exploderar nog snart haha. Stress stress stress, usch!
 
Just nu (btw) sitter jag här hemma framför dator och väntar på min lilla Petty!  Vi ska sälja lite lotton (via vår förening) och ikväll ska vi kolla lite Dumma mig 2 medans vi har lite gofika som äpplen och ostbågar men samtidigt kör benstyrka för snyggare hopp, skoj! :D
 Hon kommer att sova här hela helgen så på söndag åker vi tillsammans till träningen. Har ingen aning vad vi hittar på imorn men säkert så kan vi klämma in lite stretch och program mitt i allt. :)
 
Puss och kram!

Comments:

Emmy:

Kollade själv på dumma mig 2 igår! Vad tyckte du om den?

sv;
Ahkej det låter trevligt ^^ Idag har jag hjälpt till med en utbildning i simningen, varit lite med min bästavän och så ute på promenad! Själv då?

Skriven denElisabet:

så fin bild

Skriven denBeatrice Jakobsson - Fotograf:

fin bild!

Skriven denElisabet:

har inga fler inlägg att kommentera till dig eftersom jag redan kommenterat alla på denna sida men fin bild igen xD

Skriven denComment here: