EN TIDIG DAG

Jag har det as tråk så jaa... Va ska man säga? Ni kan skippa sista delen för den e 2%seri.. Xp

UM...EEM...III....HMM...

 
Heej! Idag har jag då varit i skolan då jag under den tiden försökt fundera ut hur jag ska göra till december. Julkallender eller adventskallender på bloggen? Vad tycker ni?
 
Om jag ska ha julkallender som förra året så är jag rädd för de dagar kanske jag inte kommer ha möjlighet att blogga då det isåfall kanske vore bättre med adventskallender på bloggen men med lite tips och inspration inlägg vid sidan om etc. HELP ME! :$
 
Nu snart ska jag börja bära mig av till träningen. Kommer inte kunna vara med så mycket p.g.a min lilla fot men jag kan iallafall markera lite heh..

EN VECKA FYLLD AV HOPP

 
Jaa, nu kanske ni tror att jag menar att det här är en vecka fylld av förväntningar då jag i rubriken skrev "En vecka fylld av hopp" då ni i sånna fall tolkade min rubrik fel. Haha. Bokstavligen kommer jag hoppa runt hela veckan på kryckor. Mm så kul. Jag har redan blåmärken på händerna av kryckorna efter en skoldag. Pft! Hur ska detta gå.
 
Imorgon ska jag in till stan med mina kryckor på ett tandläkar besök för att fixa min tandställning jag har på sidan. (Lång väg.. hmm).
 
Om ni kanske nu undrar varför jag hoppar om kring i vårt fina kalla Sverige me kryckor så beror det på ännu ett till bygg-fall på cheerleadingen prick 2 veckor efter knäskadan. Så jaa, jag stukade denna gången min fotled, ajj!  (Förhoppningsvis ingen spricka). Och nu är jag dömd att hoppa omkring på denna jord med kryckor ett tag. Inte kul.. Men vad gör man. Skit happens but life goes on.
 
Det läskigaste är att jag skada mig på samma tid igår som för två veckor sedan. Hmm, söndagar är läskiga. Men nu ska jag sitta för mig själv och komma på en lista med possitiva saker med att gå runt i kryckor. *Tänk, tänk, tänk*.
Kram kram!! <3