BILDER FRÅN JULAFTON

 
Hej hej, har ju inte bloggat så mycket de här senaste dagarna p.g.a allt julfirande så jag tänkte dra ett snabbt julinlägg om min 24-december-2013.
 
Min jul blev lite annorlunda. Vanligtvis brukar jag fira hemma hela dan men i år åkte jag först till skansen med pappa, hans fru, brorsan och Viktor. Där hälsade vi på sälar, nöffisar och massa andra gulligheter. Sedan åt vi lunch, åkte till ica för att köpa mig ett paket ipren (haha) och sedan hem till Viktor där pappa, hans fru och brorsan lämnade mig och Viktor och åkte vidare hem.
Vi var hos Viktor vid 2 lagom för att kunna fixa till oss lite extra innan hans farfar och halv farmor kom.
 
De var framme lagom till Kalle Anka och glöggen och efteråt åt vi god julmat.
 
Efter julmaten blev det fika och paket öppning då min älskling var den som delade ut alla presenter. (Visar mina paket i ett annat inlägg sen)
Efteråt fortsatte vi fika då jag fick min goda varm choklad med grädde och mini marshallows. Mums!
Sedan fotade Viktors mamma mig och Viktor framför den läckra julgranen jag, Viktor och hans syrra pyntade 2 dagar innan julafton. :)
 

JULIGA TIPS

 
Hej hej! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den lilla förseningen.. Men idag kom den upp iallafall. Förseningen berodde på julbak och den nya designen (design 2014) jag håller på med. Jag sattsar till nästa år på en ren design som man lätt hittar det man vill hitta på med inte allt för mycket ditaljer. Vi får se vad ni tycker. ;) Det jag höll på med igår var då själva headern som jag faktigst blef väldigt nöjd med men har fortfarande lite små ditaljer med den att fixa. Vill inte säga när den nya designen är upplagd eftersom att jag inte vet när den är klar men det märker ni snart. :)
 
Hur som helst så finner ni en liten tutorial för att göra en pepparkaks kamera. Lite kul om man vill görs något annorlunda. :)

JULKORT

 
Hej hej! Här har ni två olika julkorts tips av mig. Både enkla och snygga, om man frågar mig iallafall! :)
Idag kom detta inlägg så sent eftersom att jag haft juluppvisning. Det gick super och jag känner mig värkligen stolt över att vara en av Atmo! :) ♥
 
Idag firar jag och min kille även 9 månader! *Wooohoo*! ♥
 
Lite små bilder från uppvisningen;

Den till höger är egentligen en video. Se den på min insta - @saandiiee98.