Snö till helgen?

Klicka på bilden för att komma till inlägget av metro på metro.se
 
Jaa.. Hiss eller diss till den nyheten då? Jag tror jag iallafall väljer HISS!!!! Har värkligen längtat efter snön så att snön kan lysa upp sammhället lite. Det har ösat ner regn de senaste dagarna här där jag bor. Värkligen trist, så för mig är detta goda nyheter! Om det blir snö blir det ut direkt för att fota lite snöflingor förhoppningsvis. 
 Snön kommer perfekt inför december! Glöm inte att kika efter bloggens julkallender på lördag, för då kommer minsann första luckan! Vad kan det vara för något kul? :)
 
Puss och kram! <3

Bra dag?

Just nu ber jag 1000 gånger om ursäkt! Jupp, inlägget får börja med ett förlåt nu.. Det känndes som om det var läge att blogga nu. Min uppdatering sedan halloween suger så tänkte ta och ändra på det nu!
 Iallafall.. Idag har jag spenderat min dag i skolan. Jag var trött och seg men efter sista lektionen vilket var svenska så vände det efter att ha pratat med min svenska lärare.
 Först så såg hon ganska allvarlig ut när hon skulle säga det hon ville säga då jag trodde jag hade gjort något fel men helt plötsligt sa hon att jag har A i svenska och då blev jag riktigt chockad faktigst. Det hade jag inte alls väntat mig. Jag fattade inte först att det värkligen var sant! Jag? A? Haha så himla stolt faktigst! :D
 Efter skolan gick jag då ut och sålde slut alla Julkallendrar som jag skulle sälja med mitt lag. Det är så himla skönt att ha det gjort. 
 Sen efter det åt jag lite daim, jag har kvar 4 stycken nu för er som undra. ;)
 
Men oj vad jag skriver! Dags att spara lite meningar till sen! Puss och Kram <3

Halloween bilder + 1D

Hej hej allesammans! Kusligt? Nä, stanna kvar! ;) Som sagt så skulle det komma upp lite halloween bilder så här var dem! :P Vad tycker ni om mitt lilla dock-face? Jag sminkade mig i typ två hela timmar haha och Gabbi med. Hon sminkade sig som ett skelett, RIKTGIT COLA MÖNSTER, och Desi var en djävul. Vi firade även hennes födelsedag då. :)
 
Och nu över till pluset!
Det var ju som ni alla vet fredag igår då One Direction skulle uppträda i Globen på X-facton. Jo jag och Gabbi hade inga billjetter tuvär men vi åkte dit till globen och stod utanför vid Globen Gate med några andra av deras fans. Tuvärr så såg man inte killarna så bra eftersom att bilrutorna var svarta men jag vi lyckades se Harrys hår i en skugga då solen lös bakifrån och så lyckades vi se Zayn som lutade sig ut mot fönstret och såg oss! OMG!
Vi såg dem andra oxå men vet inte exakt vilka som var vilka för att vi bara såg skuggor.. <3
Så vi är just nu så överlyckliga! :D Vi var 1 meter ifrån 1D!!!! :D <333
 
Här är 4 av bilderna jag lyckades ta, tuvärr så var dem inte så bra..
COPYRIGHT - SANDRA TUKIAINEN 2012
 
Och här har ni videon som Gabbi tog men man kan tuvärr inte se Zayn som lutade sig mot fönstret tror jag..
 
Enjoy!! ;) Här är en video typ efter festen eller hur man nu ska säga.. http://youtu.be/Tqk8LmtUT6E ;)
Puss å kram!! <3